Varför väljer fler patienter Smarmore för att tillfriskna?

Diskret behandling för beroende i Irland

Privat medicinskt övervakad behandling för beroende i en boendemiljö

Vårt team

Den oslagbara upplevelsen på drog- och alkoholbehandlingen som Smarmore Castle erbjuder, är möjlig tack vare vår mest värdefulla resurs.

Engagemanget och medkänslan från vårt entusiastiska team med läkare, sjuksköterskor och terapeuter på Smarmore Castle gör vår miljö till en genuint välkomnande, energigivande och stärkande plats att tillfriskna på. Möt vår personal.

Pool, bastu, ångrum och gym

Vi har en stor pool, ett rymligt gym, ett ångbastu och en torrbastu för att kunna ge våra patienter möjligheten att komma i form igen. Utan sug, med ett fokuserat sinne som är fritt från tvånget att dricka och ta droger, med förnyad energi och livet på rätt spår igen.

Ladda ner broschyr

Ladda ner vår broschyr för att lära dig mer om våra omfattande tjänster. Påbörja din resa mot ett hälsosammare, lyckligare liv idag!

Privat läge

Smarmore Castle är beläget i 15 hektar privat mark som är omringad av de vackra kullarna i County Louth. Vi ligger endast 30 minuters bilväg från Dublin och är en vacker, diskret oas där du kan påbörja ditt tillfrisknande.

Här hittar du total avskildhet i 15 hektar vacker och inspirerande landsbygd.

Smarmore Castle har stora privatägda trädgårdar och skog som garanterar ro, inspiration och lugn.

Vår privatägda mark låter oss erbjuda fitnessaktiviteter utomhus samt hästterapi.

Bland de vackra kullarna i County Louth får patienter frihet och avskildhet från omvärlden, men vi är lätta att ta oss till och ligger bara 45 minuter från de internationella flygplatserna i Dublin och Belfast.

Transfer till och från flygplatserna är inkluderat i behandlingspriset. Prata med oss om nykter transport.

Varför välja Smarmore slott

1. Vår behandling är baserad på en mycket framgångsrik modell – 33 år, tusentals hjälpta patienter och genomgående hög framgångsfrekvens.

Peter och Dr Margaret Ann McCann grundade Smarmore Castle efter framgången med deras första beroendeklinik Clouds House som de grundade för 33 år sedan.

Deras mest framgångsrika behandlingshem Castle Craig grundades för 28 år sedan och erbjuder samma höga vårdstandard som på Smarmore Castle.

Behandlingsmodellen har anpassats utifrån Minnesotamodellen och hjälper majoriteten av patienterna att tillfriskna från sitt beroende, så att de kan leva ett nytt liv baserat på avhållsamhet från alkohol och sinnesförändrande  substanser.

Castle Craigs senaste oberoende forskning visade att 73 procent av patienterna uppnådde långvarig återhållsamhet och 92 procent visade övergripande förbättringar.

2. Vi erbjuder mer.

Patienter hos Smarmore Castles privata klinik vårdas av ett högt specialiserat vårdteam och ett terapiteam som leds av en chefspsykolog.

Det innebär att vi kan erbjuda ett brett urval med behandlingar och terapier, som få andra behandlingshem kan.

Smarmore Castle har även ett imponerande fritidscenter med en 22 meter lång pool, ett rymligt gym med fjädrade golv, en ång- och en torrbastu.

3. Vi kostar mindre.

Att beroendevård i slutenvård och på behandlingshem kostar är oundvikligt, men våra priser är överkomliga.

Sjukvårdsbaserad beroendevård kan kosta upp till 800 euro per dag på andra behandlingshem, men behandlingen har ett pristak hos oss på Smarmore Castle och kostnaden inkluderar allt.

4. Vi är sjukvårdsbaserade  – Överläkare, psykiatriker och sjuksköterskor.

Vi har en hel avdelning med medicinsk personal på Smarmore Clinic som ger vård dygnet runt. Dessutom finns det alltid specialistsjuksköterskor på plats för att garantera att patienten är trygg  och bekväm.

5. Snabb bedömning och inskrivning.

Vi erbjuder snabb bedömning och inskrivning när det är möjligt – vi är redo att hjälpa dig så fort du är redo att få hjälp.

Om du vill behandlas på Smarmore Castles privata klinik behöver du inte stå i kö eller vänta på att få terapi.

Vår inskrivningsavdelning är också tillgänglig för att svara på dina frågor under kvällar och helger.

6. Alla patienter är viktiga, innan, under och efter behandlingen.

Efter behandlingen på Smarmore Castle är patienter inbjudna som gäster varje år för en återförening och de deltar också i eftervårdsmöten på olika platser.

Att lämna behandlingen kan vara utmanande, men vår personal som kommer ihåg, känner till och bryr sig om patienten, är alltid bara ett telefonsamtal bort.

Kontakta oss idag

Vi erbjuder effektiv behandling av beroende av alkohol, droger och spel.

Kontakta oss

Smarmore Castles personal finns alltid här för att svara på dina frågor om behandling och inskrivningen.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Fullständigt namnObligatoriskt
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.