Thomas Hoff


Thomas är vår verksamhetschef och den som ser till att vardagen på kliniken fungerar bra, för både personal och patient. Han har kontakt med nästan alla patienter och när du träffar Thomas behöver du inte förklara så mycket, Thomas förstår. Han har egen erfarenhet av beroende och vet att det är fullt möjligt att tillfriskna och att leva ett gott liv. Efter utbildning, värnplikt och en del olika jobb så började Thomas 1986 på bank. Där arbetade han bland annat med betallösningar samt med system för att motverka bedrägerier men sedan september 2022 är han vår spindel i nätet som fångar oss alla med sin härliga humor. Värt att veta om Thomas är att han är besatt av bilar och har haft ca 130 st.

Utbildad inom: Alkohol och drogterapeut 12-steg med KBT-inriktning vid Tollare Folkhögskola, (A)CRA vid ACRA Sverige samt vidareutbildar sig löpande.

Vad är det bästa med Stockholms beroendeklinik?

Vi är en liten familjär klinik med hög kompetens och med möjligheter att anpassa behandlingen till individen. Vidare så är vi en del av Castle Health vars verksamhet startade 1988, tillfriskande finns i vår själ.
Att få avsluta mitt yrkesliv på Stockholms beroendeklinik och att få arbeta med något som känns så angeläget är ett privilegium