Stipendie 2021

Stipendium till patienter

Vi erbjuder just nu två stipendium till privatpersoner som söker behandling. Ett delas ut i november och ett i december. Stipendiet innebär att personen får delta i vår grundbehandling till ett kraftigt rabatterat pris. Det här gör vi för att fira att vi flyttat in i vår nya lokal och nu startar upp vår planerade gruppbehandling.

Den som söker behöver ha hög motivation och en stark förändringsvilja för att passa i vårt behandlingsupplägg. Hos oss läggs stort ansvar på patienten.

Om vår öppenvårdsbehandling

Vår behandling inleds alltid med en strukturerad utredning av dina problem. Vårt öppenvårdsprogram ger den stabilitet och det stöd som krävs för att kunna tillfriskna. Vi vill att du ska vara aktiv i din egen behandling och få den struktur och vägledning som du behöver. Med vårt stora utbud av olika behandlingsmetoder kan vi skräddarsy ett behandlingsprogram som passar just dina behov. Om du bor på pendlingsavstånd till Stockholm så sker behandlingen i våra centralt belägna lokaler. Annars kan vi också erbjuda de flesta av våra tjänster via videolänk. Familjeterapi ingår alltid i våra behandlingsupplägg. Vi ser tillfrisknande som en långvarig process som kräver olika intensitet och insatser över tid. Vi finns där för dig både innan, under och efter behandlingsprogrammet. Vårt grundprogram, som har ett fast pris, löper över sex månader och går att kombinera med ett heltids- eller deltidsjobb. Du kan läsa mer om vår öppenvård här.

Om ansökan

Ansökan till våra stipendium sker löpande och du ansöker genom att maila ett personligt brev till info@beroendekliniken.se

Om du har frågor om vårt stipendie är du välkommen att kontakta Peter Andersson.