Stockholms beroendekliniks webbsidas användarvillkor

Stockholms Beroendeklinik Öppenvård

Mottag personlig behandling utan att störa ditt dagliga liv med vårt öppenvårdsprogram

Välkommen till vår webbsida

Om du fortsätter att surfa och använda denna webbplats godkänner du följande användarvillkor, som tillsammans med vår integritetspolicy reglerar Stockholms beroendekliniks relation till dig. Om du inte håller med om någon del av dessa villkor, så avråder vi dig från att använda vår webbplats.

Termen ”Stockholms beroendeklinik” eller “vi” eller “vår” refererar till ägaren på webbsidan. Vår kontor finns på Stockholms  Eriksbergsgatan 12, 114 30 Stockholm. Termerna “du” och “din” refererar till dig som läsarer eller använder vår webbsida.

Ladda ner infoblad

Ladda ner ett informationsblad som ger dig en överblick över Stockholms beroendeklinik och vad vi kan erbjuda.

Användningen av denna webbplats omfattas av följande användarvillkor:

  • Innehållet på sidorna är endast till för din allmänna information och användning. Det kan ändras utan förvarning.
  • Vare sig vi eller några tredje parter ger några garantier om korrekthet, aktualitet, prestanda, fullständighet eller lämplighet av det material och information som finns eller erbjuds på denna webbplats för något särskilt syfte. Du bekräftar att informationen och materialet kan innehålla felaktigheter och att vi utesluter uttryckligen ansvar för sådana felaktigheter eller fel i den utsträckning som lagen tillåter.
  • Din användning av information eller material på den här webbplatsen sker helt på egen risk och vi kan inte hållas ansvariga för din användning. Det är ditt eget ansvar att se till att alla produkter, tjänster eller information som är tillgängligt via denna webbplats uppfyller dina specifika krav.
  • Denna webbplats innehåller material som ägs av eller licensieras av oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende och grafik. Kopiering är förbjuden, bortsett från kopiering i enlighet med upphovsrätten som ingår i dessa villkor.
  • Alla varumärken som återges på denna webbplats, som inte tillhör eller licensieras till operatören, känns vid på webbplatsen.
  • Obehörig användning av denna webbplats kan ge upphov till skadeståndsanspråk och/eller vara straffbart.
  • Ibland kan den här webbplatsen även innehålla länkar till andra webbplatser. Dessa länkar tillhandahålls för att du enkelt ska kunna hitta ytterligare information. Länkarna betyder inte att vi stöder webbplatsen/webbplatserna. Vi tar inget ansvar för innehållet på den eller de länkade webbplatserna.
  • Vi förbehåller oss rätten att när som helst ta bort innehåll eller kommentarer.
  • Din användning av denna webbplats och eventuella tvister som uppstår på grund av användningen regleras i svensk lag.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Fullständigt namnObligatoriskt
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.