Om oss

Beroendemottagning med öppenvård

Vi är en privat beroendemottagning i Stockholm. Vi erbjuder terapi för beroende och psykisk hälsa.

Stockholms beroendeklinik är en privat mottagning för beroendebehandling i centrala Stockholm som erbjuder terapi både på plats och online. Vi är en del av en väletablerad europeisk vårdgrupp som är specialiserad på behandling av beroende av alkohol, droger, läkemedel, spel och gaming, samt dubbeldiagnoser och psykisk ohälsa som trauma, depression och stress.

Kärnan i vår behandlingsmodell är medkänsla, expertis inom evidensbaserade metoder och ett patientcentrerat förhållningssätt. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå psykiskt välbefinnande och varaktigt tillfrisknande. Vi tror att effektiv behandling alltid måste baseras på de unika behoven hos varje patient.

På Stockholms beroendeklinik kan vi erbjuda svenska patienter en komplett vårdkedja med allt från online-bedömningar till individuella terapisessioner, heldygnsvård, avgiftning och öppenvårdsbehandling.

Vår historia

Sedan 2014 har vi haft ett privat servicekontor i Sverige som har hjälpt många skandinaviska patienter att få behandling för alkoholberoende, drogmissbruk och psykisk ohälsa. 2019 startades den första gruppen för eftervård i Stockholm och i november 2021 slogs dörrarna upp till den nya kliniken i Stockholm.

Vår vision

Varje person som kommer till oss har chansen att förändra sitt liv. Vår personal är dedikerad till att stödja alla som söker vår hjälp att uppnå stabil abstinens och ge dem verktyg för att kunna leva ett meningsfullt, nyktert och produktivt liv i tillfrisknande.

En del av Castle Health Group

Stockholms beroendeklinik är en del av en internationellt erkänd europeisk vårdgrupp som grundades 1988. I vårdgruppen ingår:

  • Två ledande privata behandlingshem,
  • öppenvårdsbehandling.

Quality-assured addiction treatment

Vi arbetar ständigt för att säkerställa kvaliteten i vår verksamhet och våra resultat granskas med hjälp av regelbundna inspektioner och oberoende utvärderingar.

Kontakta oss

Har du problem med beroende eller känner du någon som behöver hjälp? Kontakta oss direkt på telefon 08-124 00 284, eller mejla info@beroendekliniken.se, alternativt fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Fullständigt namnObligatoriskt
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.