Förlorat körkort / rattfylleriprogram

behandlingshem beroende missbruk

Kämpar du med alkoholmissbruk?

Vi erbjuder skräddarsydd behandling för missbruk och beroende som passar dina behov.

Har du fått ett föreläggande från Transportstyrelsen om att bevisa nykterhet eller drogfrihet för att få tillbaka ditt körkort? På vår klinik i Stockholm erbjuder vi ett omfattande program utformat för att stödja dig genom denna process och hjälpa dig att uppfylla de nödvändiga kraven.

För att få tillbaka ditt körkort efter ett trafiknykterhetsbrott, narkotikabrott, LOB, beroendediagnos, tidigare missbruk eller en läkares anmälan kan det krävas att du lämnar blod- och urinprover. Ofta behöver du också lämna ett läkarintyg som visar att du uppfyller de medicinska krav gällande nykterhet, drogfrihet eller andra medicinska förhållanden.

Vilka prover som krävs och hur många framgår av föreläggandet från Transportstyrelsen. Vanligtvis innebär detta att du under en period på sex månader ska lämna minst fyra slumpmässiga prover.

Oavsett om det gäller provtagning för alkohol eller narkotika kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder:

  • Inledande samtal med vår psykiater, som säkerställer att alla prover som Transportstyrelsen kräver blir tagna.
  • Två tillfällen att delta i våra workshops, där ingår föreläsningar och eget arbete med uppgifter som vi sedan diskuterar tillsammans. Syftet är att öka medvetenheten, dela erfarenheter, få mer kunskap och lära dig mer om dig själv.
  • Slumpmässiga övervakade provtagningar på ett av våra samarbetande laboratorier.
  • Vi färdigställer ditt intyg och skickar det direkt till Transportstyrelsen.
  • Observera att ett positivt provsvar medför en extra kostnad för verifiering av provet.

Vårt mål är att förse dig med det stöd och de resurser du behöver för att återfå ditt körkort och gå vidare i livet med självförtroende. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig på din resa mot nykterhet och regelefterlevnad.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Fullständigt namnObligatoriskt
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.