Hur du bokar privat terapi hos oss

Välja behandling: att söka hjälp

Vi är här för att hjälpa dig ta det första steget mot återhämtning

Att ta det första steget och be om hjälp kan kännas överväldigande, men du är inte ensam. Vi finns här för att ge dig det stöd du behöver för att kunna förändra ditt liv.

Steg 1 – Kontakta oss

Oavsett om du behöver hjälp för dig själv eller en närstående, börjar processen alltid med att vi bedömer din situation och dina behov. Detta görs vanligtvis över telefon av en medlem i vårt inskrivningsteam. Det är också ett bra tillfälle för oss att svara på eventuella frågor du kan ha.

Steg 2 – Planering

Våra terapeuter kommer att planera vilken intervention som kommer att vara mest effektiv för dig och tilldela dig en terapeut vars kompetens bäst passar dina behov. Därefter bestämmer vi tillsammans vilken typ av beroendebehandling du ska få.

Om du behöver ytterligare förtydliganden kan vår psykiatriker kontakta dig via telefon eller e-post. Din integritet är mycket viktig för oss och vi hanterar din information med högsta sekretess.

Steg 3 – Behandling

När du är redo att gå vidare med behandlingsplanen kommer vårt team att samordna med dig för att diskutera betalningsalternativ. Efter detta kommer vårt team att introducera dig till programmet och skicka nödvändig dokumentation, inklusive ett schema och eventuellt förhandsmaterial att gå igenom före din första session.

Ladda ner infoblad

Ladda ner ett informationsblad som ger dig en överblick över Stockholms beroendeklinik och vad vi kan erbjuda.

Att få en remiss

Vi accepterar remisser till heldygnsvård för beroende samt vårt öppenvårdsprogram för beroende från läkare från Sverige, Norge, Danmark och Finland. För att få veta mer, vänligen ring oss under arbetstid på vår beroendemottagning i Stockholm så berättar vi gärna om processen.

Läs mer om hur vi kan stödja dig som arbetsgivare

För arbetsgivare

Vi har lång erfarenhet av att stödja arbetsgivare med allt från förebyggande insatser och utbildning till utredningar och behandling av olika typer av beroende, både via öppenvård och rehabilitering på behandlingshem. Vi behandlar alla typer av beroende, oavsett om det gäller alkohol, droger, läkemedel, spel etc.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt

Obligatoriskt” anger obligatoriska fält

Fullständigt namnObligatoriskt
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.